Tchibo webáruház – takarítóeszközök között válogattunk

A Tchibo webáruház heti ajánlatának sokféle eszközt találunk, ami a takarításban segít.

Egy ablaktisztító készüléket is találunk a kínálatban, amely nagy teljesítményű, 3,6 V / 2.200 mAh lítiumion akkumulátorával nagyjából 40 percen keresztül képesa működésre, tisztítási kapacitása pedig maximum 75 négyzetméter. Víztartálya egyszerűen levehető, így szükség esetén bármikor újratölthetjük azt, hogy ezzel a gyors, könnyű és higiénikus megoldással biztosíthassuk a csík- és foltmentes ablakokat, tükröket. A kábel nélküli üzemeltetéslehetővé teszi az igazán rugalmas használatot, hiszen így nem vagyunk a konnektorok közelségéhez kötve – használaton kívül a készülékhez járó töltőadapterrelviszont gyorsan feltölthetjük az ablaktisztítót.

Az akkumulátoros porszívó szintén vezeték nélkül használható, így lehetővé téve a szabad mozgást takarítás közben is, ráadásul 2 az 1-ben készülékrőlbeszélhetünk, hiszen a hosszú csövet levéve kézi porszívóként is használhatjuk majd a 0,35 literes portartállyalrendelkező eszközt. A hozzá tartozó kiegészítő fejekkel(padlótisztító, fugatisztító, univerzális, 180°-ban állítható kefe) és egyéb tartozékokkal (például hosszabbítócső) gyakorlatilag bármilyen területet könnyedén megtisztíthatunk vele, de kompakt méretének köszönhetően a tárolása is gyerekjáték.  Az üzemidő a teljesen feltöltött, 2.200 mAh lítiumion akkumulátorral nagyjából 22-25 perc.

A kínálatban a gőzzel való tisztításhoz is találunk igazán hasznos eszközöket: a multifunkcionális gőzseprű egy olyan padló- és kézi gőztisztító egyben, aminek szinte lehetetlen felsorolni az összes felhasználási lehetőségét. Újratölthető, 350 ml-es tartályábanhelyezhetjük el a vizet, amiből aztán a minden szennyeződéssel harcba szálló forró gőz keletkezik majd. Alumínium, teleszkópos nyelénekhosszát mindig az adott feladathoz és felülethez igazíthatjuk. Nagy kerek keféjével grillrácsot, vagy mosdókagylót, kis kerek keféjével pedig a lefolyókat és a különböző szerelvényekettisztíthatjuk meg alaposan, de találunk kiegészítőket a ráégett szennyeződések, az ablakok, a fugák, vagy épp a kanapék, szőnyegek tisztításához is. Még több termék háztartás témában itt.

A kompakt gőztisztító is a forró gőz erejével tisztít hatékonyan és higiénikusan, ráadásul vállra akasztható kialakításával ezt a készüléket olyan helyeken is jól használhatjuk, ahová az előző megoldás talán nem olyan praktikus, de van egy sor olyan terület is, aminek a tisztításához mindkét eszköz alkalmas. A gyorsan felmelegedő gőztisztító nagyjából 35-45 percigképes a forró gőz kibocsátására, így egyszerre ennyi időnk van arra, hogy éljünk az alapos és higiénikus megoldással. A készülékhez rengeteg kefefej, adapter és hosszabbító tömlőis tartozik, hordozópántja pedig igény szerint beállítható, így mindig a lehető legkényelmesebben használhatjuk a tisztítás eme hatékony módját az otthonunkban! Még több termék takarítás témában itt.