Szinglik, párban élők számára lakás eladó Budapesten

Kiváló ajánlattal kedveskedhetünk az ingatlankeresőknek. 34 m2-es lakás eladó Budapest XII. kerületében, Németvölgyön. Takaros kis lak, ami ideális lakásnak számít 1 illetve 2 személy számára. Egy szoba plusz félszoba áll a rendelkezésre.

Továbbá, nappali-konyha, fürdőszoba természetesen adottak. Nagyon jó állapotban van, ugyanis előző tulajdonosa szívesen szépítgette, így ennek eredménye látható is. Amennyiben hasonlítani szeretnénk valamihez, azt mondhatnánk, hogy olyan, mint egy kis ékszerdoboz.

Ez lenne a leginkább megfelelő hasonlat. Viszont, nemcsak a belső állapota kiváló, mivel ház folyamatos felújítás alatt van, így nemsokára az udvar térkövezése következik. Fontos szempont ez a vevő számára, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetbe vásárol lakást. Előnyös ez a kis fészek a közös költség szempontjából is.

Mindössze 15600 Forintot tesz ki a fűtéssel, illetve az összes többi kiadással együtt. Ugye, Önök sem sokallják ezt az összeget? Ez a kitűnő állapotú lakás eladó Budapest városában, amire most bárki lecsaphat.